Image Description

Waarom ons BIOCIRCUIT zo populair is:

  • Inloggen met je persoonlijke polsbandje

  • Een effectieve training in 30 minuten of minder

  • Geen kans op fouten, de training is altijd onder begeleiding

  • De toestellen passen zich automatisch aan je aan

  • Wij garanderen je een merkbaar en meetbaar resultaat

  • Geschikt voor iedereen – van ouderen tot fanatieke sporters

BIOCIRCUIT™

Je kent het vast: je wilt graag fitter en sterker worden, maar waar haal je de tijd vandaan? Ons BIOCIRCUIT™ is de uitkomst. Gewicht verliezen, kracht opbouwen of gezond ouder worden. Dankzij onze volledig geautomatiseerde apparaten in circuit vorm bereik je deze doelen met slechts 30 minuten intensieve training.

Het begeleide programma geeft u een meeslepende ervaring, zonder te wachten of instellingen te hoeven veranderen – alle apparaten passen zich automatisch aan je lichaam aan zodra je plaats neemt. Het circuit heeft alles wat je nodig hebt om je spieren maximaal te activeren. Deze snelle en effectieve training staat altijd voor je klaar.

Image Description

NASA technologie

De weerstanden in de toestellen van het BIOCIRCUIT zijn uniek en oorspronkelijk ontwikkeld voor de NASA. Het systeem dat de weerstanden bepaalt heet ‘Biodrive’ en is in de ruimte bedoelt om astronauten de voordelen van krachttraining te laten ervaren. Met het BIOCIRCUIT heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om de excentrische training (negatieve herhalingen) met meer weerstand te doen dan de concentrische training. Een ander voordeel van de Biodrive is de elastische weerstand die kan worden nagebootst. Deze is als een viscositeitsweerstand. Het is dan net alsof je onder water beweegt.

Image Description

De BIOCIRCUIT™ trainingsmethode

Resultaten kunnen niet worden bereikt zonder een zorgvuldige planning gebaseerd op wetenschap, ervaring en hard werk. De BIOCIRCUIT-TRAININGSMETHODE is ontwikkeld om gebruikers bewust te maken van hun training, voor het behalen van de best mogelijke resultaten. Oefeningen, belasting en inspanning/rust zijn vastgelegd en geïntegreerd in gepersonaliseerde BIOCIRCUIT-programma's.

Image Description