Even voorstellen...

Fit Depot Schoonhoven is de nieuwste fitness van Schoonhoven en beschikt over de meest geavanceerde apparatuur. Maar uiteraard zijn het de mensen die de fitness gezellig maken. We stellen ons graag even aan je voor.


Onze specialisten

Ludwig
Ludwig - Vestigingsmanager

“Als ervaren trainer leg ik de focus op resultaat. En voor resultaat is motivatie en een goede sfeer van cruciaal belang. Ik vind het belangrijk dat men zich welkom voelt en in een prettige sfeer sport. Het is mijn sport om iedereen zoveel mogelijk persoonlijke aandacht te geven.”

Peter
Peter - Trainer

“Dankzij mijn jarenlange ervaring in de fitnessbranche weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om goede begeleiding te krijgen bij het sporten. Dit zorgt er niet alleen voor dat je het volhoudt en niet opgeeft, maar ook dat je lichamelijk een juiste houding hebt. Dat is super belangrijk om te voorkomen dat je klachten krijgt.”

Sjoerd
Sjoerd - Trainer

“Sport is mijn passie. Ik geniet er iedere dag weer van om mensen naar een resultaat te begeleiden. Ik specialiseer mij onder andere in krachttraining en geef de leden graag een voedingsadvies. Want goed en gezond eten is het halve werk!”

Martin
Martin - Trainer

“De voordelen die training heeft op de gezondheid zijn niet te bevatten in het woordje 'fitness'. Vanuit persoonlijke ervaring heb ik geleerd dat de juiste training en voeding het onmogelijke mogelijk kan maken. Graag laat ik je ervaren waarom sporten voor mij al 15 jaar de ultieme tool is tot een goede lichamelijke en mentale gezondheid!”

Annemieke
Annemieke - Fysiotherapeut

“Als fysiotherapeut ben ik sinds 2012 verbonden aan Fysiotherapie Iburg. De mooiste uitdaging voor mij in deze behandeltrajecten is ervoor zorgen dat iemand zijn dagelijks leven, hobby en/of sport weer met plezier kan uitvoeren. De unieke één-op-één begeleiding die we kunnen bieden in dit unieke fitness centrum zorgt voor een optimaal resultaat.”

Erik
Erik - Fysiotherapeut

“Samen kunnen we ervoor zorgen dat je van je klacht af komt en weer kan doen wat je graag wilt. Mijn ervaring als fanatiek sporter, fitnesstrainer en ARBO-coördinator helpt mij hierbij. Het is mijn ambitie om mensen van alle leeftijden fysiek actief te houden door samenwerking met de andere beweegspecialisten van Fit Depot Schoonhoven.

Hessel en Maarten
Hessel en Maarten -

Eigenaren Hessel en Maarten komen uit de Krimpenerwaard en zijn al ruim 9 jaar actief in de reisbranche. Hun reisorganisatie is een van de grootste online stedentrip aanbieders van Nederland en daarnaast worden er ook in andere Europese landen zoals België, Frankrijk, Denemarken en Zweden reizen verkocht. Na 9 jaar werd het tijd om uit te breiden en zijn zij zich in de fitnessbranche gaan verdiepen. Na een gedegen onderzoek hebben zij het unieke concept van Fit Depot ontwikkeld. Naast Fit Depot Schoonhoven zijn zij tevens eigenaar van Sportschool Eelco de Boer in Bergambacht. Het is hun passie om de Krimpenerwaard te voorzien van goede en professionele voorzieningen.

Start nu met een gratis proefweek!

Hoe lang twijfel je al om weer te starten met fitness? Pak nu deze unieke kans! Fit Depot Schoonhoven nodigt je uit om een week gratis te komen sporten. Je ervaart het prettige en premium klimaat van onze fitness. Onze trainers kijken er naar uit je te leren kennen. Zij helpen je graag toe te werken naar een gegarandeerd en merkbaar resultaat.

Maak snel gebruik van deze unieke kans

Vul hieronder je naam, e-mailadres en telefoonnummer in en een van onze trainers belt je binnen één dag op voor een kennismaking.