Even voorstellen...

Fit Depot is de nieuwste premium healthclub van Schoonhoven en omgeving en beschikt over de meest geavanceerde apparatuur van Technogym. Maar natuurlijk zijn het de coaches die ervoor zorgen voor de meest optimale begeleiding tijdens het behalen van je doelstellingen. We stellen ze graag even aan je voor.


Onze coaches

Martin
Martin - Clubmanager

“De voordelen die training heeft op de gezondheid zijn niet te bevatten in het woordje 'fitness'. Vanuit persoonlijke ervaring heb ik geleerd dat de juiste training en voeding het onmogelijke mogelijk kan maken. Graag laat ik je ervaren waarom sporten voor mij al 15 jaar de ultieme tool is tot een goede lichamelijke en mentale gezondheid!”

Ludwig
Ludwig - Trainer

“Als ervaren trainer leg ik de focus op resultaat. En voor resultaat is motivatie en een goede sfeer van cruciaal belang. Ik vind het belangrijk dat men zich welkom voelt en in een prettige sfeer sport. Het is mijn sport om iedereen zoveel mogelijk persoonlijke aandacht te geven.”

Priscilla
Priscilla - Trainer

“Door mijn persoonlijke ervaring in het behalen van je doelstellingen met behulp van het aanpassen van je lifestyle en de juiste training, wist ik dat ik dit ook voor anderen wilde kunnen betekenen. Dat je door middel van de gerichte training, voeding en motivatie de beste versie van jezelf naar boven kunnen brengen, is voor mij het mooiste wat er is. Ik ga met veel plezier en enthousiasme deze uitdaging met je aan!”

Hayo
Hayo - Trainer

“Ik ben er van overtuigd dat men zich tot alles toe kan zetten mits de motivatie goed is. Plezier, inzet en een positieve begeleiding zijn belangrijke factoren voor het behalen van het uiteindelijke doel. Naast bewegen is gezonde voeding natuurlijk ook van belang. Ik kijk er dan ook naar uit om jou hierin te begeleiden!”

Tom
Tom - Trainer

“Enthousiasme en motivatie zijn mijn kenmerken. Ik ben een echte sportfanaat en vind het dan ook supergaaf om iedereen mee te nemen in mijn passie om resultaat te behalen. Samen zoeken naar wat het beste bij je past als sporter. Want daar zit zoveel verschil tussen. En uiteindelijk is voor iedereen een perfecte manier te vinden, dat maakt mij tevreden.”

Start nu met een gratis proefweek!

Hoe lang twijfel je al om weer te starten met fitness? Pak nu deze unieke kans! Fit Depot Schoonhoven nodigt je uit om een week gratis te komen sporten. Je ervaart het prettige en premium klimaat van onze fitness. Onze trainers kijken er naar uit je te leren kennen. Zij helpen je graag toe te werken naar een gegarandeerd en merkbaar resultaat.

Maak snel gebruik van deze unieke kans

Vul hieronder je naam, e-mailadres en telefoonnummer in en een van onze trainers belt je binnen één dag op voor een kennismaking.