Fit Depot is een allround healthclub waarbij persoonlijke aanpak en coaching centraal staan. Naast professionele sportbegeleiding geven onze coaches ook advies op gebied van levensstijl en voeding. Deze aanpak in combinatie met het gebruik van de meest geavanceerde apparatuur van Technogym zorgt voor gegarandeerd resultaat en tevreden sporters.

 Persoonlijke aandacht
Persoonlijke aandacht

Fit Depot heeft uitsluitend de beste trainers voor jou ter beschikking. Zij motiveren je, begeleiden je en werken samen met jou naar het gewenste resultaat toe.

Premium apparatuur
Premium apparatuur

Al onze apparatuur is van het merk Technogym. Zij zijn de meest vooraanstaande leverancier van fitness apparatuur. Je doelen en voortgang worden nauwkeurig gemeten en inzichtelijk gemaakt met behulp van de MyWellness App. Zo kun je altijd je metingen inzien en gebruik maken van gepersonaliseerde fitnessschema’s.

BIOCIRCUIT™
BIOCIRCUIT™

Het BIOCIRCUIT™ van Technogym is een resultaatgerichte cardio- en kracht workout van slechts 30 minuten. Behaal jouw doelstelling, terwijl je plezier en ontspanning ervaart in een luxe, maar persoonlijke omgeving. Lees hier meer over dit uniekeconcept.

Lounge
Lounge

Iedereen is van harte welkom in onze gezellige lounge. Alle gasten kunnen kosteloos gebruik maken van een buffet en onze premium koffie en thee faciliteiten. Gezellig met vrienden nog even napraten na het sporten. Fit Depot Schoonhoven is een prettige plek om langs te komen.

Ruime openingstijden
Ruime openingstijden

Wij vinden het belangrijk dat we iedereen zoveel mogelijk kans geven om te komen sporten. Om deze reden zijn wij 7 dagen per week geopend en hanteren wij ruimte openingstijden. Van maandag tot en met vrijdag staan wij van 07.00 tot 22.00 uur voor je klaar. Zo kun je ook makkelijk voor of na je werk komen sporten. Op zaterdag en zondag zijn wij van 08.00 tot 14.00 uur geopend.